29.9. torstai

Niin, nyt se suuri päivä koitti! The Roadin 30v. juhlakiertue starttasi Tampereen Metroautoareenan takapihalta. Vaismaan Kallen suunnittelema aikataulu laitettiin heti koetukselle ja klo viideksi suunniteltu lähtöaika siirtyi kolmella tunnilla!:-) Edellispäivänä pidetyt stage-treenit venyivät hiukan ja pääsimme vasta kahden jälkeen nukkumaan. Näin siis autojen pakkaaminen jäi tälle starttipäivälle joten lähtö vähän lykkääntyi.

Ensimmäinen pysähdys olikin jo Ylöjärven Shellillä jossa Timo korjasi keikkabussin lämmityslaitteen puhaltimen. Jos puhallin ei toimi niin tulee pakokaasut auton sisälle… hyvä alku! Matka jatkui ja etenimme rauhallisesti kahden auton letkassa; Keikkabussi edellä jossa kyydissä Vaismaan Kalle, Saarenkedon Antti, Vettenrannan Ismo ja sitten Raikka, Ari ja mä (Jussi). Kuorma-autoa kuljettivat Timo ja Aaltosen Antti. Olikin mahtava yllätys kun saimme Saarenkedon Antin matkaan mukaan! Antti oli matkustanut edellisen vuorokauden Keniasta Suomeen ja saapui lentokentälle tänä lähtöaamuna klo 10. Suurkiitos Sleyn lähetysihmisille siitä että tällainen järjestyi!

Eka yöpyminen oli Lohtajalla Ohtakarin leirikeskuksessa jonne saavuimme yöllä puoli kolmen kieppeillä. Ei siis enää saunottu!:-)